Προγραμματισμός Συνεδρίας

Μπορείτε να προγραμματίσετε τη συνεδρία σας, επιλέγοντας το τύπο αυτής που επιθυμείται ή και ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε με τον ειδικό που επιθυμείτε στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε (βλ. Ποιοί είμαστε) προκειμένου να προγραμματίσετε μια συνεδρία. Πέραν της παραδοσιακή πρόσωπο με πρόσωπο συνεδρία, υπάρχει η δυνατότητα της εξ αποστάσεως συμβουλευτικής, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία για την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής. Η εξ αποστάσεων συμβουλευτική, παρόλο που παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα, δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την παραδοσιακή πρόσωπο με πρόσωπο ψυχοθεραπεία. Οι εξ αποστάσεως υπηρεσίες συμβουλευτικής που παρέχονται είναι η τηλεφωνική συνεδρία, συμβουλευτική μέσω e-mail και ατομικές συνεδρίες εξ αποστάσεως μέσω Skype. Επιλέξτε τη μορφή που θεωρείται πως σας ταιριάζει καλύτερα και απαντάει στις δικές σας ανάγκες. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail.
Κάθε συνεδρία (πρόσωπο με πρόσωπο, μέσω τηλεφώνου ή/και μέσω Skype) διαρκεί 60 λεπτά. Σε περίπτωση που επιλέξετε τη συμβουλευτική μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) είναι να γνωρίζεται πως εστιάζουμε γύρο από ένα βασικό ερώτημα/θέμα, με την ανταλλαγή 3-4 e-mail.